PREMIO SERVICE ANVELOPE


Franciza Premio a grupului Goodyear Dunlop, BARAMI este primul service rapid de roti deschis in zona de nord a Capitalei!

Vanzari anvelope noi, orice dimensiuni, jante 
Recomandari pentru alegerea anvelopelor.
Cand trebuie schimbata anvelopa 
Verificarea adancimii profilului benzii de rulare.
Un aspect important pe care trebuie sa il verificati este adancimea profilului. O adancime inadecvata a profilului poate determina dublarea distantei de franare, în special pe carosabil umed. De aceea, acest aspect trebuie verificat cu mare atentie.
Este util de stiut faptul ca adancimea minima legala a profilului este de 1,6 mm. Cei care folosesc anvelope ce nu respecta aceasta prevedere, pot avea probleme cu companiile de asigurari, care pot refuza sa le despagubeasca pagubele in cazul unui accident.
Recomandat este ca anvelopa sa se inlocuiasca cand a ajuns la nivelul de uzura indicat de producatorul de anvelope .Cand sa cumpar :
- o singura anvelopa?
Ai trei anvelope al caror profil este inca bun?
In acest caz iti trebuie o anvelopa identica cu cele pe care le ai pe masina. In nici un caz nu optezi pentru o anvelopa cu indici de sarcina si de viteza diferiti de cea avuta initial.

- o pereche de anvelope?

Daca doua din anvelopele de pe masina au ajuns la un grad ridicat de uzura, sau daca au fost deteriorate in orice fel, poti sa le inlocuiesti fie cu anvelope identice cu cele initiale (situatie de preferat), fie cu o pereche de pneuri similare ca profil, avand indici de viteza si de sarcina identici cu cei initiali. Se recomanda ca anvelopele noi sa fie montate pe axul din spate .

- un set de anvelope?
Cu siguranta, atunci cand cele vechi sunt uzate sau in pragul schimbarii de sezon.
Poti varia latimea sau chiar diametrul (in cazul din urma este necesara si achizitionarea unor jante cu diametrul noilor anvelope), indicii de viteza si sarcina (tine cont de specificatiile din talonul masinii), profilul sau anotimpul pentru care sunt destinate.
Iti recomandam sa alegi anvelopele in functie de stilul tau de a sofa, de distantele pe care vrei sa le parcurgi, de starea carosabilului pe care intentionezi sa mergi.
SERVICII:

MONTAREA ,DEMONTAREA,UMFLAREA ,SPALAREA SI ECHILIBRAREA ANVELOPELOR

Montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor dumneavoastra se efectueaza in service-ul nostru cu echipament adecvat folosit de catre un personal calificat, care va asigura in special:
- respectarea regulilor constructorului si a reglementarilor legale privind alegerea anvelopelor: structura, dimensiune, indice de sarcina si viteza, categorie (turism sau camioneta).
- observarea prealabila a aspectului exterior si interior al anvelopei.
- spalarea jantei si anvelopelor inainte de a fi echilibrate intr-un utilaj special pentru aceasta operatiune astfel incat precizia procesului de echilibrare sa fie exact
- respectarea procedurilor de montare, demontare, echilibrare si umflare a pneurilor si schimbarea regulata a valvei.
- citirea instructiunilor de montare aflate pe partea laterala (sensul de rotatie sau sensul de montare). - respectarea presiunii optime indicate de constructorul de automobile, de fabricantul anvelopei sau de personalul tehnic. - constientizarea particularitatilor anumitor anvelope specifice (anvelope cu flancul scurt, anvelope cu rulare pe plat, anvelopa cu amestec de cauciuc auto-obturant…)

La fiecare montaj, este necesara utilizarea unei chei dinamometrice pentru o strangere adaptata a rotilor, pentru asigurarea cuplului optim stabilit de constructorul de automobile.
GEOMETRIE ROTI , REGLARE DIRECTIE
Una dintre cele mai importante operatiuni care orice posesor de autovehicul trebuie sa o execute periodic este efectuarea si testarea geometriei la rotile autoturismului. Această revizie periodică ajută la prevenirea accidentelor rutiere sau uzurii componentelor sistemului de direcţie si suspensie.

Principalele probleme care pot aparea datorită deficientei roţilor sunt:
-traiectoria necorenspunzatoare pe suprafeţele de rulare
-uzura prematura a anvelopelor
-consum ridicat de carburant

Recomandam efectuarea geometriei la maxim 10.000 km parcursi , la fiecare inlocuire al unui sistem de directie sau al sistemului de suspensie

UMFLARE ROTI CU AZOT
Avantajele folosirii azotului in loc de aer:
- prelungeste viata cauciucului
- micsoreaza riscul exploziilor
- verificarea presiunii se face la intervale mai mari
- presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta, ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
- incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
- este mai stabil la variatile de temperatura
- este indicat pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat.

INDREPTAT JANTE

Folosirea unei roti dupa ce janta a fost deformata va conduce in mod cert la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia .

HOTEL ANVELOPE